Jag beklagar sorgenJag beklagar sorgen – finns det några alternativ till det? Ja alla har vi varit med om att skriva något för att just göra det – beklagar sorgen. Det finns några som hävdar att det är spårkligt fel att skriva just det – Jag beklagar sorgen. Men det borde vara mindre viktigt i en sådan stund. Att du bara visar ditt stöd och att du tänker på personen eller personerna är det viktigaste. Så om du vill visa ditt stöd så kan du mycket väl skriva just det. Men det finns också alternativ och här tänkte vi tipsa om några olika alternativ som du kan använda dig av.

Alternatvi till Jag beklagar sorgen

  • Jag beklagar din förlust
  • Jag tänker på dig och tänder ett ljud för X idag
  • Mina tankar är med dig idag och jag tänder ett ljud för X idag
  • Jag finns här för dig om du behöver mig

Du kan använda meningarna rakt av eller anpassa dom för dig själv.

Kontakta oss angå Jag beklagar sorgen

Om du vill kontakta oss angå guiden Jag beklagar sorgen så kan du göra det under Kontakta. Där kan du enkelt fylla i ett formulärt. Vi är väldigt glada för att våra besökare som vill hjälpa oss att säkerställa kvaliteten på innehållet.